Pinterest

Lige en hurtig meddelelse: 

Hvis nogen derude er nysgerrig omkring, hvilke projekter jeg går og pusler med, så kan I jo også følge mig på Pinterest.

Jeg elsker bl.a. at tage billeder - især af lys/skygge. Mange af disse billeder vil løbende blive lagt op i min
SHOTS!-mappe på Pinterest.

Desuden har jeg mappen "Random Luck!!", som er lidt en rodekasse for de ting, der ikke passer i nogle af mine MANGE andre mapper. 
Dvs., at mine øvrige mapper er inddelt efter emne og indeholder billeder af flotte ting til inspiration (fx smykker, tøj og mange kager) eller idéer og opskrifter - ofte på ting, som jeg har testet og fundet brugbare eller ønsker at teste. Eller ting, som jeg selv har lavet i virkeligheden (DIY). Nogle af disse ting er i mine DIY-mapper, mens andre ting er i mine bolig-mapper. En del ting fra mine tidligere boliger ligger i mappen "Old Places".


Mine mange projekter

De ting jeg selv ønsker at teste kommer nogle gange midlertidigt over i en anden mappe; nemlig den mappe, som hedder "Upcoming & ongoing".
Den indeholder mange af de idéer, som jeg enten vil afprøve/lave i nær fremtid (og måske er ved at samle materialer til) eller idéer, som jeg er i gang med at afprøve/lave. Nogle gange tager det lang tid for mig at gøre et projekt færdigt og andre gange går det så hurtigt, at "tingen" slet ikke når omkring denne mappe.

Mine egne ting har også deres egne mapper; "Pulverhexen's Kitchen" med mad, "Pulverhexen's DIY" med mine DIY projekter, "Pulverhexen's Decorations" som mest indeholder billeder af forskellige dekorationer til højtiderne.


Mine boligmapper

Disse mapper er mit hjem. De er inddelt med en mappe til hvert rum i lejligheden, i kælderen (Basement Storage samt Basement Craft Room) samt en for området/opgangen/fordøren. Jeg har også en mappe for min campingvogn, som jeg drømmer om at sætte i stand en dag.

Mine boligmapper er:


My Home & Front Door (Mit hjem & hoveddør)
Please Enter (Min entre)
Miss S. (Yngste datters værelse)
Miss N. (Ældste datters værelse)
Master Bedroom (Mit soveværelse)
The Girls Bathroom (Pigernes badeværelse - som også er vores gæstebadeværelse)
My Kitchen (Mit køkken)
My Bathroom & Laundry (Mit badeværelse og vaskerum)
My Living Room (Min stue)
My Dining Area (Min spisestue - i stuen)
My Oasis (Min altan)Hav en rigtig dejlig dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar