Om

...Pulverhexen's

Jeg hedder Mette og har i mange år brugt navnet Pulverhexen (Powder Witch). 

Jeg er født i 1978 i Aalborg, Danmark. Jeg bor alene med mine 2 dejlige piger, som er født i 2002 og 2004. Min ældste datter går på efterskole og min yngste datter går på en af de lokale skoler.  

Jeg selv har gået hjemme siden pigerne var helt små, men er nu i gang med at læse jura. Pigernes far og jeg gik fra hinanden i 2005. Jeg har en anden kæreste i dag, som jeg har kendt i mange år. Som man også kan læse ud fra Bloggen, så har vi prøvet at bo sammen i et enkelt år, men det fungerede bare ikke rigtigt for os. Nu bor vi igen hver for sig, og det fungerer langt bedre for os alle sammen.

Pigernes far døde i 2010, men pigerne har kontakt til det meste af hans familie, så der er en stor familie at lave (jule-)gaver til! Min egen familie er ikke så stor, men alle i den sætter pris på hjemmelavede gaver.

Det meste af min barndom har jeg set mine forældre sætte det ene hus efter det andet  i stand, for så at sælge og flytte i noget andet, som så igen skulle sættes i stand. Mine forældre gjorde de fleste af tingene selv, så gør-det-selv arbejde skræmmer mig ikke.
Jeg har ingen håndværksmæssig uddannelse, men jeg har masser af idéer, fantasi og gå-på-mod.

Alt det og meget mere, vil jeg tage i anvendelse her på min blog, hvor jeg primært vil skrive om de ting, jeg går og "pusler med". Lige for tiden (2017) er det helt store projekt at passe min uddannelse samtidig med, at jeg også gerne skal gøre mig attraktiv på jobmarkedet. Dette betyder desværre, at der ikke er meget tid til kreative projekter... 

Og hvorfor Pulverhexen? 

I følge Wikipedia: "En pulverheks er traditionelt en kone eller heks, der tilbereder magiske pulvere. Ordet bruges også nedsættende om en arrig, umedgørlig kvinde." Læs mere her.
Jeg har altid haft et iltert temperament, så på den måde passer det nok meget godt. *LOL* Men jeg har faktisk altid syntes, at en pulverheks er sådan en lille sød heks - lidt ligesom en blanding mellem en alf og en trold. Hun bor ude i skoven og laver hvid magi - og lidt drilleri...
Hvis Klokkeblomst og hendes venner ikke havde vinger, så kunne de faktisk godt ligne min version af en pulverheks...

Så fordi jeg har temperament og fordi jeg tror på magi og trylleri. 
Alt du behøver er TRO, TILLID og EN SMULE TRYLLESTØV 
(Peter Pan). 


Vi ses på Bloggen!Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar