onsdag den 22. april 2015

Ny lejlighed under ombygning, pt. 3

Dette er de sidste billeder, jeg kunne tage, indtil jeg officielt får nøglerne til maj. Nu har maleren været i gang og herefter aflåses lejligheden hver dag til fyraften. Billederne er alle taget den 30. marts i år.

Først lidt badeværelses-billeder

Billedet til venstre er fra det lille badeværelse. Her er farvegengivelsen på fliserne bedre end sidste gang. Desuden er gulvfliserne blevet lagt, så farven på disse kan også ses nu. Der, hvor pappet er rykket af, er der, hvor toilettet skal stå. På billedet til højre ses vægge og gulv i brusenichen på det store badeværelse.
Her på billedet ses den nye lampe som kommer til at være over spejlet på det store badeværelse. På begge badeværelser er vasken placeret ved siden af brusenichen. I de gamle badeværelser var der små runde lamper som den på billedet til højre - de er beholdt over vaskemaskinen. Vaskemaskinen stilles til rådighed af bolig-selskabet og er således ikke noget, vi selv skal investere i - hvilken luksus!

Et par køkkenbilleder...

I lejlighederne er der komfurer med glaskeramiske kogeplader. Disse udskiftes i samtlige lejligheder til helt nye komfurer med induktion. Samtidig stilles et helt nyt grydesæt til rådighed. Jeg har dog købt mine egne.

Pyh, de håndværekere har støvet godt og grundigt!

Gråt linoleum på
køkkengulvetAndet nyt i lejligheden...?


Jeps! Der er også installeret røgalarm og dørtelefon. Begge dele noget nyt. Og så får vi ny yderdør....derfor mangler karmen på billedet herunder - og den nye dør bliver hvid, ikke brun.


Udover de ovenstående ting, så får vi også næsten en ny altan. For det første bliver altanen en halv gang større end nu og så kommer der glas på, så vi selv kan vælge, om vi vil have den åben eller lukket.
Altanen var netop ved at blive monteret, da jeg var i gang med at tage billederne her. Så billedet til venstre viser det "ekstra" gulv - udvidelsen - på altanen, mens billedet til højre viser monteringen af altaner set udefra.

Smukke gulve er en ekstra bonus

I forbindelse med alt dette får vi også slebet og lakeret alle trægulve i lejligheden. Hvis I elsker ny-lakerede trægulve ligeså højt som jeg, så vil I forhåbentlig nyde dette blog-indlægs sidste billeder...

Soveværelset
Min yngste datters værelse
Min yngste datters værelse
Entreen

Stuen

Hav en fantastisk uge!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar